hej, min vän.
ledsen att jag gnäller om pengar och framstår som girig och trälig..
det finns saker som är bra mycket viktigare och att din dotter är så pass sjuk känns faktiskt tråkigt, på riktigt. även fast jag inte träffat henne.
känn aldrig att du tränger dig på om du bara vill snacka nån dag, lyft luren bara, fast även jag förstår att det underlättar om telefonen fungerar.
kan ge dig ett tips på matlagning så länge. varför inte, menar jag.
värm upp en massa vatten i en kastrull som står på snedden.
dra upp elden och när rapsoljan är varm i pannan så flänger du ned kasslerbiten som du tinat upp i vatten. hackat och fint, ihop med rödlök och skogschampinjoner. i med skiten bara.
fräs och koka. häll i pasta så det känns bra, sådär på en höft. dra ned salt och peppar från kvarnarna i stekpannan och ta en trasig sked att klicka ned creme fraiche med. sen är en skvätt mjölk, het tacosås och ett par sprut med ketchup fint för färgen. om du hittar grönpeppar i skafferiet så krossa ett par korn i handen och tänk att det är lite spännande att äta sen om inte allt är tillräckligt krossat, då vet man aldrig vad man får i munnen.
när allt är klart så är det bara att hälla ned det i en djup tallrik. glöm inte att provsmaka de där solrosfröna du inte visste att du hade i skafferiet men titta inte så noga om de är gamla, spotta ut skiten för sent istället och svär. sen tar du lite färska pinjenötter och strör över.
en liter mjölk är gott att dricka till och en timme eller lite till senare kan du ångra dig och tänka att det kanske inte var fullt nödvändigt att äta precis Allt.
så.
din tur.
hoppas allt är bra, dennis. sköt om dig.
ledsen att jag gnäller om pengar och framstår som girig och trälig..
det finns saker som är bra mycket viktigare och att din dotter är så pass sjuk känns faktiskt tråkigt, på riktigt. även fast jag inte träffat henne.
känn aldrig att du tränger dig på om du bara vill snacka nån dag, lyft luren bara, fast även jag förstår att det underlättar om telefonen fungerar.
kan ge dig ett tips på matlagning så länge. varför inte, menar jag.
värm upp en massa vatten i en kastrull som står på snedden.
dra upp elden och när rapsoljan är varm i pannan så flänger du ned kasslerbiten som du tinat upp i vatten. hackat och fint, ihop med rödlök och skogschampinjoner. i med skiten bara.
fräs och koka. häll i pasta så det känns bra, sådär på en höft. dra ned salt och peppar från kvarnarna i stekpannan och ta en trasig sked att klicka ned creme fraiche med. sen är en skvätt mjölk, het tacosås och ett par sprut med ketchup fint för färgen. om du hittar grönpeppar i skafferiet så krossa ett par korn i handen och tänk att det är lite spännande att äta sen om inte allt är tillräckligt krossat, då vet man aldrig vad man får i munnen.
när allt är klart så är det bara att hälla ned det i en djup tallrik. glöm inte att provsmaka de där solrosfröna du inte visste att du hade i skafferiet men titta inte så noga om de är gamla, spotta ut skiten för sent istället och svär. sen tar du lite färska pinjenötter och strör över.
en liter mjölk är gott att dricka till och en timme eller lite till senare kan du ångra dig och tänka att det kanske inte var fullt nödvändigt att äta precis Allt.
så.
din tur.
hoppas allt är bra, dennis. sköt om dig.
"So it takes some time
And slip away
Holding on to love
Love should stay
Holding on to you is the best thing I'll ever do"
No comments:
Post a Comment